Kontaktuppgifter
Bokningsförfrågan
Samlingssida
Om hemsidan
Personal
Våra Artister
Referenser/Kunder
Lokaler
Samlingssida
Samlingssida
Lindansaren
Omogna killar
RAW Comedy
RAW Light
StandUp Fight Night
Svenskar är också människor
Samlingssida
Musikartister
Coverband
Trubadurer
DJ
Musikstudio
Ljud & Ljus
Samlingssida
Föreläsningar
Annika Dopping
Björn Hellberg
Christer Olsson
Dan Hasson
David Batra
David Lega
Fredrik Lindström
Gillis Herlitz
Jonas Hallberg
Jonas Olson
Jonas Sonesson
Mia Törnblom
Miro Zalar
Måns Möller
Thomas Fogdö
Thomas Oredsson
Samlingssida
Adam Alsing
Annika Dopping
David Batra
Ellinor Persson
Fredrik Lindström
Lasse Karlsson
Måns Möller
Ingvar Oldsberg
Isabelle Halling
Jan Bylund
Jonas Hallberg
Lydia Capolicchio
Peter Siepen
Pontus Gårdinger
Thomas Järvheden
Samlingssida
Adde Malmberg
Ann Westin
Anna-Lena Brundin
Björn Gustafsson
Claes Malmberg
David Batra
Hasse Brontén
Henrik Schyffert
Jakob Öqvist
Jan Bylund
Janne Westerlund
Jesper Odelberg
Johan Glans
Lasse Karlsson
Lena Frisk
Lennie Norman
Magnus Betnér
Måns Möller
Mårten Andersson
Patrik Larsson
Pontus Enhörning
Robin Paulsson
Thomas Järvheden
Thomas Oredsson
Özz Nûjen
Samlingssida
Nyheter 2006
Nyheter 2005

 
Sveriges bästa konferencierer och moderatorer
Konferencier / Moderator / Mötesledare
Måns Möller som konferencierEn bra konferencier eller moderator kan vara skillnaden mellan ett lyckat och ett mindre lyckat evenemang. Moderatorn skapar kommunikation och dialog genom att ställa frågor, leda diskussioner och debatter, och locka fram publikreaktioner.
Våra konferencier ser till att allt löper på smidigt, engagerar publiken och syr ihop alla delar under evenemanget.
Både konferencieren och moderatorn håller många bollar i luften och ser till att tillställningen flyter på utan onödiga eller oplanerade avbrott.

Hos Artist 1 kan du boka några av de mest uppskattade konferenciererna och moderatorerna i branschen.
Personerna på denna sida är ett urval av alla de karismatiska och professionella personer vi jobbar med.
Söker du någon annan speciell person som konferencier kan vi säkert lösa det med.

Ring oss på 08-545 521 00 eller skicka en bokningsförfrågan.
 

Adam Alsing David Batra Ellinor Persson Lasse Karlsson
Läs mer om Adam Alsing Läs mer om David Batra Läs mer om Ellinor Persson Läs mer om Lasse Karlsson
Adam Alsing är en mycket skicklig och efterfrågad konferencier.
Han har lång erfarenhet som programledare i både radio och tv. Adam är nöjes-journalisten som under det tidiga 90-talet blev hela Sveriges favoritkopplare när han under mycken klang, och för det mesta jubel, parade ihop folk i tv-rutan i "Tur i Kärlek" och "Casanova".
Läs mer>>
David Batra är en av landets mest populära komiker men också en mycket uppskattad konferencier och moderator. David har genom åren gjort flera uppskattade liveintervjuer på olika evenemang med
bl a Jan Guillou, Liza Marklund och Marcus Wallenberg.
Vi rekommenderar David varmt.
Läs mer>>
Ellinor Persson är en av landets mest etablerade och uppskattade programledare. Hon har stor vana av att framträda inför olika målgrupper och åldrar. Ellinors styrka är samtalet, hon hittar gärna udda infalls-vinklar och har en enorm förmåga att få människor att slappna av och "öppna sig". Ellinor är en varm människa och en lysande konferencier.
Läs mer>>
Lasse Karlsson är Södertälje-killen som hoppade av Handelshögskolan och blev ståuppkomiker, författare och TV-kändis.
Lasse tillhör sedan länge eliten av svenska ståuppkomiker, men han är även en mycket uppskattad konferencier.
Med varm närvaro och fenomenal publikkontakt lämnas ingen oberörd.
Läs mer>>
       
Ingvar Oldsberg Isabelle Halling Jan Bylund Jonas Hallberg
Läs mer om Ingvar Oldsberg Läs mer om Isabelle Halling Läs mer om Janne Bylund Läs mer om Jonas Hallberg
Ingvar Oldsberg är en av våra mest populära programledare i rutan och har genom åren visat att han behärskar vitt skilda områden som exempelvis lättsam underhållning, frågesport och rese-reportage, alltid med en stor portion humor och glimten i ögat. Ingvar är ett proffs ut i fingertopparna och är perfekt som konferencier.
Läs mer>>
Isabelle Halling lockar både kvinnor och män när hon ger oss inredningstips i ”Äntligen hemma” eller hur vi tar till vara på det gröna i ”Äntligen trädgård”.
Inte helt oväntat tar Isabelle med sig denna kreativitet när hon skickligt leder seminarium eller agerar konferencier.
Läs mer>>
Jan Bylund tillhör den absoluta toppen av svenska Stand-up komiker men är även en flitigt anlitad och uppskattad programledare och konferencier.
Jan Bylund har en gedigen erfarenhet av att arbeta som konferencier, programledare och toastmaster och specialskriver material till företag och konferenser.
Janne är ett säkert kort.
Läs mer>>

Jonas Hallberg är en mångfacetterad man. Genom TV och Radio har vi lärt känna denna fyndiga och geniala herre. Jonas leder konferenser, seminarier och debatter på svenska, engelska, tyska eller franska. Ryska är det tyvärr så sällan någon efterfrågar men…möjligheten finns, om någon önskar.
Läs mer>>

       
Lydia Capolicchio Peter Siepen Pontus Gårdinger Fredrik Lindström
Läs mer om Lydia Capolicchio Läs mer om Peter Siepen Läs mer om Pontus Gårdinger Läs mer om Fredrik Lindström
Lydia Capolicchio, konferencier, moderator, programledare, debattledare. En mer välmeriterad person i vårt avlånga land får man leta efter. Ständigt aktuell och frekvent arbetande journalist med tunga uppdrag i radio, tv och tidningar. Denna kombination av talanger har gjort Lydia flitigt anlitad av både näringsliv, stat, kommun och företag i Sverige och internationellt.
Läs mer>>
Peter Siepen är ständigt högaktuell. Peter har en härlig och färgsprakande personlighet och måste ses som en exotisk frisk fläkt i nöjes-Sverige. Peter går hem i alla kategorier, från de minsta och upp i finrummen till glamourens toppar. Med sin oräddhet och värme får Peter människor att känna sig trygga och i fokus. I mer än 15 år har Peter varit flitigt anlitad konferencier, programledare etc.
Läs mer>>
Pontus Gårdinger har en omfattande tv-karriär i ryggsäcken, framför allt på Kanal 5, men också på SVT. Pontus har bott och verkat i New York, Paris, Milano, Österrike och London och även gjort insatser som skådespelare i Nilecity, miniserien Pusselbitar och Hundtricket. Det är rättvist att säga att han är en av våra mest kända tv-ansikten och en av våra mest uppskattade konferencierer.
Läs mer>>
Fredrik Lindström, komiker, journalist, författare, regissör, programledare och lingvist. Ständigt aktuell och hyllad för sina TV-program, radio-program, filmer och sin show "Svenskar är också människor". Fredrik är fil kand i litteraturvetenskap, estetik och idéhistoria samt har en forskarutbildning i nordiska språk. Listan på priser och utmärkelser är lång. Fredrik är en ständigt eftertraktad föreläsare, konferencier och moderator.
Läs mer>>
       
Måns Möller Thomas Järvheden    
Läs mer om Thomas Järvheden    
Måns Möller är en kvick-tänkt, charmig komiker med en enorm improvisa-tionsförmåga som gör varje framträdande unikt. Hans buspojkscharm, träffsäkra imitationer, sylvassa tunga och ständigt aktuella material gör denna prisbelönta komiker till ett säkert kort i de flesta sammanhang. Som konferencier är han både rolig och underhållande. Måns har förmågan att engagera människor.
Läs mer>>
Thomas Järvheden är en extremt kritikerrosad komiker, programledare och radiopratare. Han har en fenomenal publikkontakt och är både engagerande och rolig. Thomas Järvheden agerade konferencier och ståuppkomiker under hela RixFm-festivalen sommaren 2005 som sågs av ca 300.000 personer. Efter det har vi bokat Thomas på en mängd uppskattade konferencierjobb på olika företag.
Läs mer>>
   
 
 
Om konferencier
Vad gör en konferencier?
En konferenciers uppgift är att se till så att allt löper på smidigt under evenemanget. Att hälsa alla välkomna, presentera talare, informera om dagens schema och aktiviteter är några vanliga uppgifter.
 
Varför en "kändis"?
Genom att använda en känd person som konferencier eller moderator kommer deltagarna bli mer intresserade och motiverade att lyssna. Alla får ut mer av dagen helt enkelt.
 
Vem ska du välja?
Att hitta rätt konferencier, till ett visst sammanhang och för en specifik målgrupp är nyckeln till framgång. Det krävs känsla och erfarenhet för att kunna välja rätt.
Vi har gjort detta med framgång tusentals gånger och hjälper er gärna vid ert nästa evenemang.
 
Tillbaka till startsidan www.artist1.se