Kontaktuppgifter
Bokningsförfrågan
Samlingssida
Om hemsidan
Personal
Våra Artister
Referenser/Kunder
Lokaler
Samlingssida
Samlingssida
Lindansaren
Omogna killar
RAW Comedy
RAW Light
StandUp Fight Night
Svenskar är också människor
Samlingssida
Musikartister
Coverband
Trubadurer
DJ
Musikstudio
Ljud & Ljus
Samlingssida
Föreläsningar
Annika Dopping
Björn Hellberg
Christer Olsson
Dan Hasson
David Batra
David Lega
Fredrik Lindström
Gillis Herlitz
Jonas Hallberg
Jonas Olson
Jonas Sonesson
Mia Törnblom
Miro Zalar
Måns Möller
Thomas Fogdö
Thomas Oredsson
Samlingssida
Adam Alsing
Annika Dopping
David Batra
Ellinor Persson
Fredrik Lindström
Lasse Karlsson
Måns Möller
Ingvar Oldsberg
Isabelle Halling
Jan Bylund
Jonas Hallberg
Lydia Capolicchio
Peter Siepen
Pontus Gårdinger
Thomas Järvheden
Samlingssida
Adde Malmberg
Ann Westin
Anna-Lena Brundin
Björn Gustafsson
Claes Malmberg
David Batra
Hasse Brontén
Henrik Schyffert
Jakob Öqvist
Jan Bylund
Janne Westerlund
Jesper Odelberg
Johan Glans
Lasse Karlsson
Lena Frisk
Lennie Norman
Magnus Betnér
Måns Möller
Mårten Andersson
Patrik Larsson
Pontus Enhörning
Robin Paulsson
Thomas Järvheden
Thomas Oredsson
Özz Nûjen
Samlingssida
Nyheter 2006
Nyheter 2005

 
Sveriges bästa musikartister bokas hos Artist 1
Musikartister  Coverband Trubadurer DJ Ljud/Ljus Musikstudio
Musikartister
Hos Artist 1 hittar du de perfekta artisterna för företagsfesten, galan,  eller eventet.

Vi har ett nära samarbete med de flesta Svenska managementbolag för att du enkelt ska kunna boka valfri artist genom oss.
Eller som en av våra många återkommande kunder uttrycker det:
-"En enda kontakt som alltid, snabbt, professionellt och smidigt fixar fram riktigt bra artister, oavsett vilken typ av tillställning det handlar om."

Ring 08-545 521 00 eller skicka en bokningsförfrågan!
 
Sara Löfgren
Anna Book Charlotte Perrelli Jan Johansen Linda Bengtzing
Läs mer om Jan Johansen Läs mer om Linda Bengtzing
Anna Book - "fröken ABC" - har som en stormvind dansat sig in i våra vardagsrum i TV-succén Let´s Dance. Anna har en härlig karisma och värme som hon gärna delar med sig av till sin publik. Hon brinner för sång och dans och det gör Anna Book till en fantastisk scenpersonlighet.
Läs mer>>
Charlotte Perrelli tävlade för Sverige 1999 i Eurovision Song Contest där hon också vann med sången ”Take me to your heaven”. Hon har efter det släppt tre soloalbum och turnerat i Europa och Asien. Charlotte har även varit programledare i och Super Trooper samt medverkat i "Rhapsody in Rock" m.m.
Läs mer>>
Jan Johansen har vid flera tillfällen medverkat i Melodi-festivalen, och kan till och med stoltsera med en vinst i tävlingen. Debutskivan Johansen sålde i 160 000 exemplar. Jan har medverkat i "Så ska det låta" fyra gånger. Jan Johansen har kommit till att bli en väldigt folkkär artist och är ständigt aktuell.
Läs mer>>
Linda Bengtzing gjorde stor succé och gick direkt till final i Melodifestivalen med ”Alla flickor” och "Jag ljuger så bra". Det har bidragit till att hon har haft fulltecknade år med såväl spelningar,TV-inspelningar och programledarjobb för Floorfiller, dans-programmet i TV3.
Hon spelar även den kvinnliga huvudrollen i musikalen "RENT" på Göta lejon.
Läs mer>>
       
Mats Ronander Mikael Rickfors Nanne Grönvall Pernilla Wahlgren
Mats Ronander är en av våra mest flitiga musiker och artister i Sverige. Otaliga turneér med bl a ABBA, Marie Fredriksson, Agnetha Fältskog, Tomas Ledin, Ted Gärdestad, Kim Larsen, Totta Näslund, Pugh Rogefeldt, Björn Skifs, Mikael Rickfors, Grymlings, Ola Magnell, Ulf Lundell. Ja, ni förstår, listan kan byggas på med ytterligare sköna artister. Mikael Rickfors har släppt 12 soloalbum. Albumet Vingar var mycket framgångsrikt och sålde platinum, flera av Mikaels låtar har även spelats in av andra internationella artister såsom Santana och Cyndi Lauper. Mikael blev ännu mer ett med det svenska folket när han klev in i Grymlings 1990. Som sångare är han en av våra bästa. Nanne Grönvall är väl mest känd för att ha sjungit Avundsjuk i Melodifestivalen i lila hår och Spock-öron. Men hon har även haft ett artistliv innan och efter detta. Hon var medlem i gruppen One More som vann Melodifestivalen år 1996 med låten Den vilda. Nanne har turnerat, haft en krogshow på Börsen och varit med i åtskilliga av TVs lekprogram.

1985 slog Pernilla Wahlgren igenom med dunder och brak i Melodifestivalen med hiten Picadilly Circus. Idag är hon en av Sveriges mest mångsidiga artister. Släppte en massa skivor på 80-talet och hade flera hits. Pernilla har senare gjort ett flertal roller på Stockholms olika privatteatrar bl a Grease, Annie get your gun, Pippi Långstrump. Pernilla är även programledare.

       
The Boppers Triple & Touch Sara Löfgren Jonatan Stenson
Läs mer om Jonatan Stenson
I snart 30 år har The Boppers rockat loss med sin framgångsrika mix av äkta rock´n roll och med utarbetad stämsång. Det är musik som går hem tvärs över generationerna alltifrån de riktigt unga som nyligen "upptäckt" rock´n rollen, till en mer stadgad publik som varit med från begynnelsen. Boppers står för energi, spelglädje och ett garanterat sväng. Triple & Touch, sång och underhållningsduo från Göteborg som levererar musik, sång och sprakande humor när det är som bäst! Skräddarsydda företags-uppdrag stora som små är alltid en utmaning för Triple & Touch. Ibland bara Ken och Göran och ibland är Tripplarna många, många flera. Tripel & Touch har en gedigen CV, bl a turnén med ”Toner för Miljoner”, TV-succén ”Musikjägarna”, TV:s sommarsuccé " Triple & Touch i Trädgår´n".

Sara Löfgren slog igenom i dokusåpan Fame Factory med hitsen ”Starkare”, ”Som Stormen” och ”Aldrig”. Bert Karlsson såg snabbt hennes talang och tog direkt denna Varbergstjej under sina vingar. Hennes debutalbum ”Starkare” har sålts i nästan 60000 ex.
Sara skriver det mesta av sitt material själv och vi har alla sett henne i såväl ”Musikfestivalen”, ”Så ska det låta”, ”Sen kväll med Luuk” och på många av Sveriges scener.
Sara Löfgren bokas av oss i samarbete med Magnus Nygren.
Läs mer>>

Jonatan Stenson är inte bara känd som Rolf Wikströms gitarrist. Han är även frontfigur i sitt band Jonatan Stensons Band som bildades 1999. Idag är bandet en kvartett. Musiken låter sig inte beskrivas enklare än att det är en mix av blues, soul, jazz, rock, r´n´b och kanske till och med lite pop.
Läs mer>>

       
Eddie Oliva Amy Diamond Andrés Esteche E.M.D
Läs mer om Eddie Oliva Amy Diamond E.M.D
Eddie Oliva är en entertainer av världsklass som passar alla tillfällen från det stora företagsevenemanget till den privata festen. Han flyttade till Sverige 1973 och har sedan dess underhållit svenskarna med sin italienska charm, humor, musikalitet och sång. Genom åren har han legat etta på svensktoppen, varit med i alla nöjesprogram på TV, sjungit för Pavarotti och för det svenska kungahuset.
Läs mer>>
Amy Diamond är en svensk popsångerska. Hennes genombrott kom i början av 2005 vid tolv års ålder med låten "What's in It for Me". Den blev en stor hit i Skandinavien 2005 och höll sig på topp-listorna i fyra månader. Hon har utgivit tre framgångsrika album, och har också gjort många TV-framträdanden. Hennes största hits hittills har varit låtarna "What's in it for Me", "Welcome to the City", "Champion", "Shooting Star", "Don't Cry Your Heart Out", "Big guns", "It Can Only Get Better", "Is it Love?" och "Thank You", vilken slutade på åttonde plats i den svenska Melodi-festivalen 2008.

Andrés Esteche, född 8 februari 1976, är en svensk sångare som slog igenom i dokusåpan Fame Factory. Han medverkade i Melodifestivalen 2003 och 2004, och har haft hits med Olé Olé, Just Like A Boomerang och Bad Temptation.

E.M.D är ett svenskt pojkband bestående av före detta Idol-deltagarna Erik Segerstedt (Idol 2006), Mattias Andréasson (Idol 2007) och Danny Saucedo (Idol 2006). E.M.D släppte sin första singel "All for Love" den 19 december 2007. "All for Love" har sålt 3 gånger Platina, 60.000 exemplar har sålts. E.M.D släpper sitt första album i maj 2008. En turné kommer att pågå under sommaren.

 

 
 
Om musikartister
Varför boka en musikartist?
En känd musikartist lockar alltid folk. Det är ett förutsägbart, uppskattat och säkert kort.
 
När passar det?
Perfekt som extra dragplåster till galor, festivaler eller företagsfester.
 
Vem ska du välja?
Olika artister attraherar olika målgrupper. Därför är det viktigt att veta vilka som kommer till din tillställning. Våra utvalda musikartister är välkända med en bred lyssnarbas och går hem hos en majoritet av Svenska folket, men ring oss för säkerhets skull så hjälper vi dig att hitta rätt artist för just ditt evenemang.
 
Tillbaka till startsidan www.artist1.se